A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

A tudatos kozmetikum választás alapjai

A tudatos kozmetikum választás alapjai

 

Ajánlom a tanulmányt amennyiben tudni szeretnéd, hogyan lehet eligazodni a kozmetikumok világában, hogyan kerülheted el azokat a káros anyagokat, amivel  teljesen feleslegesen terheled a bőröd nap mint nap, úgy, hogy talán nem is tudsz róla. Megmutatom mire figyelj amikor egy új terméket választasz, legyen az egy sampon vagy egy sminktermék. A tanulmány végén találsz egy nyomtatható káros anyag listát, amit akár magaddal is vihetsz a következő vásárláshoz.

A tanulmány ingyenesen letölthető PDF formátumban.

Ha szeretnél hozzájutni, add meg adataidat, ahová a regisztráció megerősítését követően elküldhetjük Neked.

Illés Virág vagyok a Blueberry Cosmetics tulajdonosa. Az a küldetésem, hogy felhívjam a figyelmed, hogy bizony foglalkoznod kell a kozmetikai termékekkel amiket naponta magadra kensz, ha el akarod kerülni annak a kockázatát, hogy bőrödt olyan káros anyagokkal "ápold" és "szépítsd" amiket most még nem is ismersz, de ettől függetlenül naponta veszélyeztetik egészséged és bőröd szépségét. Bőröd a legnagyobb szerved. Van érző, felszívó és légző szerepe. Megvéd a hidegtől, melegtől, a kórokozóktól, a mechanikai hatásoktól, segíti a méregtelenítést. De csak akkor ha egészséges, ha vigyázol rá és tudatosan választod meg azokat a kozmetikumokat amiket rákensz. Ezért készült ez a tanulmány, mert általa szeretnék a szolgálatodra lenni, a tudatosság felé vezető úton.