A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Napi arctisztító rutinod soha többé nem lesz a régi!

Blueberry-Cosmetics
2015. 11. 21. 13:30:00

Jó pár hónapja, hogy csapatunk elkezdett dolgozni a YOSO projekten, ezért izgatottan jelentjük be, hogy a mai napon a japán Maxell új elektronikus szépségápolási termékcsaládja a YOSO Magyarországon elsőként a Blueberry kínálatában vált elérhetővé!

Ionos arcápolás a Bueberry-től!

A YOSO PRO és YOSO COMPACT használatával tovább fokozhatjuk a természetes arctisztító és hidratáló kozmetikumok hatékonyságát. Gyakorlatilag eddig csak egy szépségszalonban találkozhattunk az ionos arcápoló technológiával, azonban mostantól otthon is élvezhetjük a professzionális mélytisztítást és hidratálást.

Mi az ionos bőrápoló technológia lényege?

Az ion technológia teljesen bőrbarát, alacsony fokozatú pozitív és negatív elektromos töltések segítségével kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket a pórusok mélyéről, helyreállítja a bőr egyensúlyát és segíti a bőr hidratálását úgy, hogy a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatja.

Tartalomhoz tartozó címkék: Aktuális hírek