A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

VIP tagság - Szabályzat

Hogyan lehetek VIP tag?

VIP tag lehetsz, ha következő vásárlásod alkalmával igényelsz egy gyűjtő kártyát és 2017. december 22-ig, összesen 9 alkalommal vásárolsz a Blueberry Boltban (1134 Bp., Csángó utca 8. Nyitva: Hétfőtől-Csütörtökig: 10-18 óráig, Pénteken: 10-14 óráig) vagy a Blueberry-Webshopban (www.blueberry-cosmetics.hu).

Miért érdemes a vásárlásokat gyűjteni?

A kártya igénylésétől kezdve a 10. vásárlásodat - ami akár a karácsonyi ajándékod is lehet, (abban az esetben ha a fenti határidőnél korábban összegyűjtöd a 9 db vásárlást)  - a Blueberry-Cosmetics fizeti, az előző 9 vásárlásod közül a legkisebb összegének értékében!

Azaz, ha a legkisebb vásárlásod a 9 alkalomból 5.000,- forint értékű volt, akkor 5.000,- Ft értékben, ha 10.000,- akkor 10.000,- forintot állunk a 10. vásárlásod összegéből.

Pénz visszafizetése nem áll módunkban, tehát a 10. vásárlásod alkalmával célszerű elköltened a teljes összeget!

Mikor leszek VIP tag?

A 11. rendelésedkor már teljes értékű VIP tag vagy, azaz jogosult vagy a speciális VIP ajánlatokra, valamint az állandó 20% kedvezményre minden Blueberry saját márkás termékre.

A kedvezmények egymással nem összevonhatók, a 20% kedvezményt először a 11. vásárlásod alkalmával tudod érvényesíteni!

Tehát ha szeretnél VIP tag lenni, akkor a következő vásárlásod vagy rendelésed alkalmával kérj egy vásárlás gyűjtő kártyát és ezt már rögzítjük első vásárlásként.

Hogyan használjam a gyűjtő kártyát?

A kártya sorszámozott és névre szól, tehát csak a kártyán szereplő névvel tudsz vásárolni / rendelni a Blueberry Boltban (1134 Bp., Csángó utca 8.) vagy a Blueberry-Webshopban (www.blueberry-cosmetics.hu).

Minden kártyaigénylő vásárlásait rögzítjük, ezért fontos, hogy mindig ugyan azon a néven rendelj és a személyes vásárlásnál a kártyát hozd magaddal és mutasd be, hogy a vásárlásod biztosan rögzítve legyen! 

A kártya a Tiéd, azon tudod Te is jelölni a vásárlásaid számát és értékét.

A kártya csak a fenti határidőig érvényes! Amennyiben nem éred el a 9 vásárlást a megadott határidőig akkor a gyűjtött vásárlások érvényüket vesztik.