A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Újjászülethet a bőröd akár 40 felett!

Újjászülethet a bőröd akár 40 felett!

 

Valaki a múltkor megjegyezte, hogy 40 felett már nem lehet csodákat tenni a bőrével, az úgysem lesz szebb!

 

Ez egyszerűen nem igaz! A bőr sejtjeinek élettartama átlagosan 6 hét! Ami azt jelenti, hogy nem kell leélned az életed egy bőrproblémával sem, sokat tehetsz bőrödért egy kis odafigyeléssel!  Ahogy a táplálkozás esetén egyértelmű, hogy a természetes és nem a feldolgozott mű ételekkel teszel a legtöbbet az egészségedért, ugyan így működik a szépségápolásban is. A természet mindent megalkotott amire szervezetednek és a bőrödnek szüksége van.

 

Amenniyben nem terheled feleslegesen bőrödet a tisztálkodószerekben, krémekben és sminkekben megtalálható vegyszerekkel és szintetikus anyagokkal. Időt szánsz a  megfelelő reggeli és esti bőrtisztításra és ápolásra, máris sokat tettél, hogy bőröd megfelelően működjön. Ne akard megúszni és gyorsan letudni a bőrápolást, hiszen arcod az első ami képvisel a világban. Érdemes törődnöd vele és kialakítani a rutinodat és időt szentelni azoknak a kevés, de minőségi kozmetikumoknak a kiválasztására amelyek tényleg a bőrödet szolgálják. Ebben a nagy kozmetikai marketing zajban ez persze nem könnyű feladat, de az összetevők átolvasása alapján jó döntést tudsz hozni.