A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Yoso termékek

Arctisztítás felsőfokon! Napi arctisztító rutinod soha nem lesz a régi!

Az alapos bőrtisztítás az egyik legfontosabb lépése a napi bőrápolásnak. Hatékonyan el kell távolítani a napi por és smink maradványokat, az elhalt hámsejteket, szennyeződéseket. A legnagyszerűbb smink sem ér önmagában semmit, ha az arc bőre nem tiszta!

Ennek a pontos lépései a következők:

Először is letöröljük a sminket a ZAO krémes sminklemosó vagy a ZAO micellás víz segítségével, majd alapos arcmosás következik, a ZAO kímélő arctisztító habbal. Öblítés után szárazra töröljük az arcunkat, majd következik a tonizálás. Az arctonik segít visszaállítani a bőr PH-ját. Ennél a fázisnál lehet beilleszteni a YOSO pro vagy compact használatát. Egy vattakorongra tegyél vizes bázisú tonikot. A leghatékonyabb a YOSO-hoz fejlesztett Blueberry Babérliget tonik. Erősítsd a YOSO fejrészére és a megfelelő erősség beállítása után finoman töröld át vele arcodat. Meglepő lesz, hogy az Ionos tisztító mennyi szennyeződést eltávolít a bőrödből az eddigi (elegendőnek gondolt) arctisztítás után, úgy, hogy közben semmilyen mechanikai hatás nem éri a bőrt. Ez a legkímétesebb és legalaposabb tiszíttási mód.  Az eredmény szemmel látható, mivel az eltávolított szennyeződés látható lesz a vattakorongon. A tisztítás után kend fel kedvenc szérumod és krémed. A hatóanyagok könnyedén felszívódnak majd a tiszta bőrön, arcod pedig kivirul és egészségtől ragyogó lesz. 

Mi az ionos bőrápoló technológia lényege?

A YOSO kezelőfeje pozitív töltéseket bocsát ki, mely vonzza és szó szerint kihúzza a negatív töltésű szennyeződéseket a pórusok mélyéről, mely a gépre rögzített, tonikkal átitatott vattakorongra tapad. Ez a leghatékonyabb, ugyanakkor legkíméletesebb módja az arctisztításnak.

Rendezés:
Nézet: